Walküre koffiezetter

Koffie met een zuiver aroma

De Walküre koffiezetter wordt met de nodige vakkennis vervaardigd. Het harde porselein en de fijne zeef worden geproduceerd in de Walküre porselein fabriek.

Met de porseleinen Walküre koffiezetter kan je koffie zetten met een zuiver aroma, zoals dat alleen kan met de Karlsbad methode. Deze methode zorgt voor de zuiverste koffie, geschikt voor mensen met maagklachten.

Bij de Walküre koffiezetter gaat de koffie door een porseleinen dubbele zeef. De filter wordt gevuld met grof gemalen koffie. Vervolgens wordt de water dispenser op de filter geplaatst en laat het water langzaam doorsijpelen. De koffie loopt nu via de gemalen koffie en de dubbele zeef. Eens de koffie is doorgelopen kan je genieten van het heerlijk aroma van de koffie.

Walkure koffiezetapparaat Walkure koffiezetapparaat Walkure koffiezetapparaat

De Walküre koffiezetter is beschikbaar in twee versies. Zo heb je de Walküre tassenfilter waarbij je de filter rechtstreeks op de koffietas plaatst of de koffiezetter waar je meerdere tassen ineens mee kan zetten. Het aangename van deze koffiezetter is dat je de koffie aan tafel kan zetten en terwijl met je gasten van het heerlijke aroma kan genieten. De Bayreuth koffiezetter heeft een strak en modern design. Deze maakt gebruik van hetzelfde filtersysteem als de Walküre koffiezetter.

Walküre koffie zetten